„Предвид спецификата на борсовата търговия на природен газ бе извършена

...
„Предвид спецификата на борсовата търговия на природен газ бе извършена
Коментари Харесай

„Булгаргаз“ призна: Установихме, че наистина сме продавали природен газ

„ Предвид спецификата на борсовата търговия на природен газ бе осъществена инспекция по отношение на изнесената информация. Вследствие бе открито, че заради всекидневно по-ниското ползване през уикенда от общия микс на количествата природен газ, непотребните количества са осъществени на газов хъб „ Балкан “, пишат в свое писмо до Българска национална телевизия от „ Булгаргаз ".

От сдружението прецизират, че цитираните в медиите количества природен газ не дават отговор на фактически продадените. Вместо 60 хиляди от „ Булгаргаз “ са продали 37 000 мегаватчаса.

„ Тези количества са продадени за възстановяване на финансовото положение на сдружението, поради завареното състояние от новия съвет на шефовете на „ Булгаргаз “, допълват в писмото си от сдружението.

По-рано през днешния ден някогашният министър председател Бойко Борисов съобщи, че ръководещите „ крадат “, до момента в който мислят за арести: " Арести, арести, до момента в който те крадат. И ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони ", съобщи Борисов. Причина за неговите думи са тези на Кирил Петков, който изиска арести точно за такива покупко-продажби, които прави новото управление на „ Булгаргаз “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР