Предвид наближаващия му 50-и юбилей на 1 декември споделя, че

...
Предвид наближаващия му 50-и юбилей на 1 декември споделя, че
Коментари Харесай

Легендарният Дичо от „Д2“: Само ядрена война може да спре чалгата

Предвид наближаващия му 50-и празник на 1 декември споделя, че единствено тялото му е малко остаряло, другояче е млад. Твърди, че като дух се усеща на 20 години, а децата му дават спомагателна сила. Благодарение на тях от време на време си мисли, че лети.

 

Предвид наближаващата напреднала възраст, минава през разнообразни чувства. Твърди, че е в средата на виталното си занятие и добавя, че е нещо като „ Време разделно “. Равносметката обаче е тъжна, защото осъзнава, че няма да има още 50 години пред себе си. Въпреки всичко човек се надява да живее дълго.

 

Иска му се да намира повече време за фамилията и приятелите си. Мечтае да види внуци, при все, че просрочен с бащинството. Убеден е обаче, че занапред ще има какво да даде на публиката си, тъй като му се пее от сърце и душа. Надява се мощната му сила да раздвижи старите му кокали.

 

Макар да е безапелационен, че ориенталските ритми провалят страната, е наясно, че единствено нуклеарна война може да постави точка на чалгата. Дава си сметка, че неслучайно преди време Тодор Живков е забранявал кючека и маанетата. Старият режим е бил наясно, че повтарянето на едни и същи текстове изкривява човешката душeвност, народът става вманиачен.

 

Твърди, че времето му е толкоз уплътнено, че и през разум не му минава за невярност. Тъй като е набожен човек, а е и татко на две девойки, е безапелационен, че това го прави моногамен. Наясно е, че в случай че прави нелепости, това ще има пагубни последици за децата му.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР