Предвид малкото време и острото противопоставяне в парламента, по-добре е

...
Предвид малкото време и острото противопоставяне в парламента, по-добре е
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Не са изключени отново бунтове в България

" Предвид дребното време и острото опълчване в Народното събрание, по-добре е да има някаква актуализация на бюджета, в сравнение с никаква ". Това сподели икономистът Евгений Кънев. Той беше безапелационен, че този парламент би трябвало да извърши няколко основни неща, с цел да има държавническа функционалност, с изключение на да служи за партийни сметки.

По думите му наложително би трябвало да има утвърждение за финансирането на здравната система в условия на четвърта вълна на Covid рецесия, да бъдат подкрепени обществено слабите и пенсионерите поради възходящата инфлация и да бъде отразен в бюджета Планът за възобновяване.

Според Евгений Кънев най-добре " пласирани " са " ИТН " и изрече очакване, че както са съумели благодарение на избрани гласове да наложат свои представители за ръководители на основни парламентарни комисии, по този начин ще съумеят да прокарат своите ползи в актуализацията на бюджета.
 Ако Кирил Петков и Асен Василев създадат партия, да внимават с бързата популярност Ако Кирил Петков и Асен Василев създадат партия, да внимават с бързата популярност
" Видно, Кирил Петков и Асен Василев ще вършат партия - окрилени от бързо извоюваната известност. Самият аз постоянно им приписвам дължимото...

В предаването " 12+4 " икономистът разяснява и опцията за нов политически план на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев и отношението на парламентарните партии към тях:

" Борбата е какъв вид политика ще има - в интерес на жителите, чието лице са Петков и Василев, или запазването на старите модели с благоприятни условия за заграбване на обществени средства и пердах по всеки, който посегне на модела. По това можем да разберем коя партия в кой лагер е ".

Икономистът акцентира, че не са изключени още веднъж протести в България поради наслагващите се рецесии и невъзможността да се вземат способени и навременни решения с огромна поддръжка:

" Нека да не сме толкоз черногледи. Аз все си мисля, че ще протекат безпрепятствено изборите и за президент, и за парламент и ще проработят институциите по-ефективно след изборите през ноември, с цел да има държавно управление ".

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР