Предвид големите очаквания към Наполеон, не би било преувеличено да

...
Предвид големите очаквания към Наполеон, не би било преувеличено да
Коментари Харесай

Кой е Жан-Кристоф Наполеон Бонапарт - живият потомък на френския император

Предвид огромните упования към " Наполеон ", не би било пресилено да кажем, че излизането му е едно от най-големите кино събития за тази година. Затова и не е изненада, че английската премиера на биографичния филм на сър Ридли Скот с Хоакин Финикс и Ванеса Кърби в основните функции събра доста значими посетители. И по-точно - особи.

Драмата, съпроводила фотосите на " Наполеон "

Ридли Скот споделя

Любопитно е, че Хоакин Финикс не беше единственият Наполеон, който стъпи на аления килим. Освен него и холивудските му сътрудници, събитието почетоха и Жан-Кристоф (принц Наполеон), който е пра-пра-племенник на Наполеон Бонапарт, съпроводен от брачната половинка си Олимпия (принцеса Наполеон). За дамата в живота на живия потомък на френския император се знае, че също е с кралско родословие, защото е пра-пра-правнучка на Лудвиг III от Бавария.

Както можем да предположим, младият Жан-Кристоф Наполеон Бонапарт има впечатляващи образование и кариера. След като приключва Harvard Business School, работи като финансов анализатор за компании като Morgan Stanley, а през 2022 година става и съосновател на частната капиталова компания Leon Capital.
 Снимка 642788

37-годишният принц Наполеон се дами за Олимпия през 2019 година на обилна женитба в сърцето на Париж. Сега обаче двойката живее в Лондон, а предходната година се ражда първото им дете, написа Tatler.
 Снимка 642789

На английската премиера на кино лентата, несъмнено, участваха режисьорът сър, както и Хоакин Финикс и Ванеса Кърби, които са в основните функции.
 Споразумението сред Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за фотосите на
Удряне, дърпане и изнендващи целувки - съглашението сред Хоакин Финикс и Ванеса Кърби за " Наполеон "

Актьорите са дали всичко от себе си

" Наполеон " потегля по кината от този петък, 24 ноември, и към този момент натрупа позитивни мнения от критиците. Питър Брадшоу от The Guardian да вземем за пример му дава пет от пет звезди, а Tatler го назовава " комплициран портрет на именития император ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР