Предвид факта, че кариерата на великия Клинт Истууд продължава вече

...
Предвид факта, че кариерата на великия Клинт Истууд продължава вече
Коментари Харесай

Пенсионира ли се 91-г. Клинт Истууд?

Предвид обстоятелството, че кариерата на великия Клинт Истууд продължава към този момент повече от шест десетилетия, едва ли някой може да си показа, че в скоро време легендата на Холивуд би обърнала тил на киното, въпреки към този момент да е на 91 години. Още повече, че при започване на тази есен се чака по огромните екрани по целия свят да тръгне новият му филм " Cry Macho ", написа life.dir.bg.

Въпреки това обаче някои медии побързаха да разтълкуват последната обява на артиста в персоналния му Twitter акаунт като самопризнание, че към този момент е подготвен да се пенсионира, оттегляйки се вечно от развлекателната промишленост.

Твърдението, което звучи напряко немислимо, имайки поради неговата неизчерпаема сила както пред, по този начин и зад обектива на камерата, резултат от която са общо 72-те заглавия, дали му поле за изява като артист, наред с 45-те продукции, потвърдили и затвърдили режисьорския му гений.

Всъщност причина за слуха, обикалящ главно пресата, е колаж от негови фотоси, показващи го през другите интервали в живота му, споделен от Истууд във виртуалното пространство преди ден, който бе съпроводен от негов известен откъс, изречен в предишното. Навярно обаче множеството медии са не запомнили думите му, тъй като ги одобриха като ново изявление, свидетелстващо за това, че той един тип към този момент е хвърлил оставката си, отдавайки се на безсрочна отмора от снимачната площадка. Въпросната мисъл на звездата от " Добрият, неприятният и злият " гласи: " Вярвам, че способността да остаряваш почтено е скъпо умеене. За мен е прекомерно късно ".

Time flies
— Clint Eastwood (@ClintEastwo_)

В интерес на истината, в поста си актьорът на никое място даже не загатва, че има желание да се откаже от специалността си, донесла му редица влиятелни награди и оценки. Единственото друго обръщение, което е написал, е: " Времето лети ", което едва ли може да се интерпретира като прощаване с работата му.

Клинт е роден на 31 май 1930 година в Сан Франциско, Съединените американски щати. Страстта му към актьорската игра идва при започване на 50-те години, а първата му роля, въпреки и незначителна, е на 25-годишна възраст във кино лентата на ужасите " Revenge of the Creature ". Световната популярност обаче го застига с осъществяванията му в разнообразни уестърни. С течение на времето името му се постанова и като режисьор, продуцент и компизитор.

До момента е спечелил редица авторитетни награди, в това число две статуетки " Оскар " за най-хубав режисьор и още толкоз за най-хубави актьорски достижения, " Златен глобус ", " Сезар " и така нататък
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР