Предвид че има четири деца, последното от които роди едва

...
Предвид че има четири деца, последното от които роди едва
Коментари Харесай

Блейк Лайвли с още провокации по бански

Предвид че има четири деца, последното от които роди едвам преди няколко месеца, и лежерния летен сезон, сме сюрпризирани, че Блейк Лайвли продължава да работи с цялостна мощ.
 Червеният бански и дребният секси подробност - Блейк Лайвли в един парещ летен тренд
Червеният бански и дребният секси подробност - Блейк Лайвли в един парещ летен тренд

И по какъв начин да пресъздадем визията на актрисата

Наред с актьорските си задължения, тя интензивно развива и личния си бизнес за питиета - Betty Buzz. За него е казвала, че е основан с мисъл за фамилията ѝ. Баща ѝ Ърнест Браун младши е бил прочут като Ърни Лайвли, откакто се е отказал от фамилното си име след сватбата със брачната половинка си.

" Бети беше името на майка му и на сестра му. Освен това Ърни не ми се коства като най-подходящото име за питиета ", е разказвала  за компанията си.

С Betty Buzz обаче актрисата неотдавна си навлече и много рецензии, поради това, че не пие, а в това време предлага алкохолни питиета на пазара. " Пиенето не е моето нещо. Но по дяволите, усетът е. Домашни предписания. Истински плод. Истински съставки. Качествен алкохол ", популяризира тя новите коктейли на марката си.

И защото въпреки всичко е лято и сме в разгара на сезона на коктейлите и освежаващите питиета,  е много по-активна в последно време с рекламирането на продуктите от Betty Buzz. А рекламите ѝ са постоянно закачливи, цветни и... секси.

В последния от постовете на актрисата в Instagram можем да забележим нова фотосесия, правена за линията питиета. На първата от фотосите Блейк е в непосредствен проект, с козирка, която прозорливо защищава лицето ѝ от слънцето.

На идната към този момент я виждаме в червен бански, до момента в който се охлажда с бутилка Betty Buzz. Последният кадър пък ни демонстрира актрисата в неналожителен миг, необятно усмихната и повърхностно кръстосала крайници край басейна.
 Блейк Лайвли и Betty Buzz - може ли да рекламираш алкохол, без да пиеш алкохол
Защо Блейк Лайвли си навлече рецензии от почитателите

И по какъв начин се отбрани актрисата

С този пост още един път си подсещаме какъв брой ужасно наподобява Блейк Лайвли няма и половин година след раждането на четвъртото си дете. Тя явно е в забележителна физическа форма и палаво лятно въодушевление.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР