Предверието на една от най-емблематичните сгради в София – Военният

...
Предверието на една от най-емблематичните сгради в София – Военният
Коментари Харесай

Превърнаха в сметище част от Военния клуб в София

Предверието на една от най-емблематичните здания в София – Военният клуб е превърнато в самобитно бунище  алармираха възмутени читатели на Actualno.com. Столове, палета, парцали, винили, маси, кашони, кошчета, фризери и хладилници, маркучи и увехнали шубраци са единствено част от тъжната картина, която се намира на няколко метра от жълтите павета и на 3 минути пешком от Народното събрание .

Проверка на Actualno.com откри, че предметите са оставени от някогашни наематели на пространството, които са поели ангажимент да изчистят след себе си, само че явно не са го създали , макар че от няколко месеца към този момент договорът им е преустановен.

Още по-притеснително е, че всеки ден, очевидци на тази грозна панорама стават над 100 деца , които са принудени да прескачат и минават през боклуците, с цел да отидат на своите уроци по пиано, солфеж, цигулка, китара и така нататък, които се организират в музикалната школа към Военния клуб.

През същата конюнктура минават и хората, които желаят да употребяват Централната военна библиотека, които най-често са български ветерани от войни
От фотосите, изпратени от наши читатели, излиза наяве и че металната врата, през която влизат децата и техните родители, е мощно ръждясала и това съставлява директна заплаха за всички, които минават през нея.

Екипът на Actualno.com ще потърси хората, отговарящи за Военния клуб и прилежащите му пространства, с цел да разберем дали ще бъдат планувани някакви дейности по изчистването на пространството и до замяна на вратата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР