Предварително искаме да се извиним на всички, които не знаят

...
Предварително искаме да се извиним на всички, които не знаят
Коментари Харесай

Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?

Предварително желаеме да се простим на всички, които не знаят британски, само че и трите YouTube канала са задгранични. В България към момента няма човек, който да е вложил нужното време и старания да направи първокласен обзор на това, което се случва в света на киното.

В тази публикация ще ви представим три от най-хубавите и разнородни видеоканала, които можете да следите. Всеки от тях е неповторим и има собствен личен сексапил. Вярваме, че те ще ви харесат. 
Филмите и сериалите, които би трябвало да изгледате до края на годината
Тази година си отива след две седмици, само че има да ни даде ужасно доста във връзка с филми. В оставащите дни имате опция да посе...
Прочети повече
Въпреки, че има 1,82 милиона клиенти, Jeremy надалеч не е най-популярният човек, който разяснява филми и филмови откъси в интернет пространството. Това, което го отличава е страхотният жанр и забавната система за оценяване на заглавията, които има. Сред тях са: става за гледане в случай че пиеш доста, бих си го купил на DVD и редица други занимателни равнища, които ще ви очароват. Джеръми вкарва постоянно вкарва философска тематика и ъгъл в своите ревюта и ни кара да се замислим за значими тематики без даже да го осъзнаваме. Типовете видеа са мнения на филмови откъси, ревюта на филми с и без разкрития на сюжета и персонални ранглисти. Препоръчваме го горещо. 

Screen rant има извънредно доста на брой и висококачествени клипове, които наблюдават забавни неща в даден филм или сериал. Например - " 15 неща, които сте пропуснали в последния филм на Marvel ". Има пояснения на комплицирани подиуми, предоставяне на подтекст преди да гледате обещано заглавие и една извънредно забавна поредност с името " Pitch meeting ", в която един артист влиза в ролята на сценарист и началник на компания за филми и разиграва разговор за показване на хрумвания на нови филми. Там има много хапливи моменти към Холивуд, тънки насмешки с някои представители на сектора и редица много замислящи препратки към това, което е киното през днешния ден. 
Филмовите поредици, които да гледаме още веднъж
Има някои класики в киното, които в никакъв случай не остаряват. Ние се връщаме към тях още веднъж и още веднъж. В тази публикация ще ви предлагаме кино...
Прочети повече
Watch Mojo е канал, в който има и друго с изключение на кино, само че 80% от наличието им е обвързвано точно с това. Там може да намерите любопитни видеа от вида Топ 10 и Топ 20 на разнообразни тематики. Например, артисти, които са възродили кариерата си, филми, които са разочаровали с представянето си в кината и други. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР