Предварителният доклад от аутопсията на българския гражданин, загинал след полицейски

...
Предварителният доклад от аутопсията на българския гражданин, загинал след полицейски
Коментари Харесай

Загиналият след арест българин в Германия: Аутопсията показва, че няма данни за насилие

Предварителният отчет от аутопсията на българския жител, умрял след полицейски арест в Германия, демонстрира, че няма  индикации за съществуване на принуждение по отношение на него, написа вестник „ Тагшпигел “.

До момента не са открити следи от пръст в дихателните пътища или белите дробове, добавя немското издание.

Припомняме, че при започване на седмицата стана ясно, че управляващите в Германия проверяват гибелта на 45-годишен българин, настъпила откакто е бил задържан в Берлин.

Лекарите откриват пръст в устата и белите дробовете на 45-годишния българин

Според очевидци мъжът е буйствал и е бил в несигурно психическо положение, съгласно очевидци. 

Полицаите са употребявали пикантен спрей и са го закопчали с белезници благодарение на други жители. Малко по-късно обаче мъжът припада. Оказана му е незабавна здравна помощ и той е откаран в болница, където по-късно умира. 

Според медицинските специалисти повода за гибелта са тежките пострадвания, които 45-годишният българин е получил по време на полицейския арест. Лекарите, отговарящи за случая, настояват, че българинът се е задушил от пръст, която е попаднала в белите му дробове и дихателните пътища. При идването му в болничното заведение той към този момент е бил в мозъчна гибел.

Жертвите на огъня станаха 4

Възможно е лицето му да е било " принудително " притискано в земята в продължение на няколко минути и той да е вдишал от почвата. Полицейският отчет обаче не показва нищо по този въпрос. 

Германското издание добавя, че следва да бъде открито по какъв начин е настъпило мозъчното увреждане, от което 45-годишният мъж е умрял. Според заключенията на лечебното заведение увреждането на мозъка е вследствие на дефицит на О2.

Прокуратурата в Берлин е поела казусът.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР