Предварителните продажби на новия ID. Buzz1 и на ID. Buzz

...
Предварителните продажби на новия ID. Buzz1 и на ID. Buzz
Коментари Харесай

Старт на предварителните продажби у нас на новия бус на VW. Вижте и БГ цените му

Предварителните продажби на новия ID. Buzz1 и на ID. Buzz Cargo1 в Германия в това число в България и на множеството европейски пазари стартират при започване на юни, когато ще бъде задействан и конфигуратора на уеб страницата в интернет.
`Старт

Универсалният модел с нулеви излъчвания ще предложи напълно електрическа подвижност за фамилията, за свободното време, за бизнеса или в качеството си на фирмено транспортно средство за доставки и от 3 юни ще може да бъде поръчван в комерсиалната мрежа на Volkswagen Лекотоварни коли в България.
ID. Buzz Cargo1 се предлага на брутна цена от 99 950 лв.. Брутната каталожна цена на петместния ID. Buzz Pro1 е 114 405 лв..
Електрическо задвижване на основата на модулната градивна архитектура MEB при ID. Buzz ще разполага с най-голямата акумулаторна батерия, вграждана досега в моделното семейство ID.
`Старт

Литиево-йонната батерия с потенциал от 77 кВтч (82 кВтч бруто) зарежда електродвигател с мощ 150 кВт (204 к.с.) на задния мост, чиито въртящ миг от 310 Нм е разполагаем от момента на потеглянето.

ID. Buzz Cargo  Старт на предварителните продажби у нас на новия бус на VW. Вижте и БГ цените му

Разходът на електрическа енергия по стандарта WLTP е 20.6 кВтч/100 км (20.4 кВтч/100 км при Cargo), а самостоятелният пробег доближава 423 километра (425 км при Cargo). При потребление на правотокова бързозарядна станция с оптималната мощ до 170 кВт зареждането на батерията от 5% до 80% от потенциала лишава единствено към 30 минути.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР