Предварителните поръчки са открити.Creative Assembly и Sega анонсираха датата на

...
Предварителните поръчки са открити.Creative Assembly и Sega анонсираха датата на
Коментари Харесай

Стана ясна датата на излизане на Total War Three Kingdoms

Предварителните поръчки са открити.
Creative Assembly и Sega анонсираха датата на излизане на Total War Three Kingdoms. Играта излиза на 07.03.2019. Заедно с това бяха доказани и лимитираните и колекционерски издания, които ще излязат наред със общоприетото цифрово издание.

Видеото нагоре демонстрира и бонуса при предварителна поръчка на играта – DLC пакета The Yellow Turban Rebellion. То ще предложи неповторими бойни единици, брони и оръжия, както и трима бойни лорда.





Total Wars Three Kingdoms е първата игра от сериите, която ви води в Древен Китай. Вие поемате надзор над едно от трите царства и се биете в исторически правилни борби с класическия геймплей, отличаващ поредицата. Играта идва в два съществени режима, като избраният като „класически“ ще е това, което беше посочено дотук. „Романтичният“ режим ще се разграничава по това, че историческата правота е изоставена за сметка на всичко това, което сте виждали в типичен китайски филми: всемогъщи майстори на меча и багра с голи ръце, бойци, разбиващи цели армии и сходни. Романтичният режим ще следва класическия разказ на китайската книжнина „Романс за трите кралства“.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР