Предварителната продажба на билетите за мача от 13-ия кръг на

...
Предварителната продажба на билетите за мача от 13-ия кръг на
Коментари Харесай

Във вторник пускат билетите за Левски и ЦСКА-София

Предварителната продажба на билетите за мача от 13-ия кръг на ППЛ сред тимовете на Левски и ЦСКА-София започва във вторник, 17.10.2017г. от 12:00 часа.

Двубоят е на Националния стадион " Васил Левски " в събота, 21.10., от 16:00 часа.

Обръщаме внимание, че ПФК Левски има нов сътрудник в разпространението на билети за своите домашен срещи и това е Eventim.

От на следващия ден, 17.10, искащите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Eventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК Левски на Сектор „ А “ на стадион „ Виваком-Арена Георги Аспарухов “, както и на касите на ул. " Тодорини кукли ". Утре, 17.10., работното време е от 12:00 до 18:00, а в дните до дуела от 10:00 до 18:00. В деня на мача, 21.10., билети ще се продават на касите на Националния стадион за почитателите на Левски откъм „ Гурко” и „ Синьото”, а за гостуващите на касите на „ Ариана”.

Притежателите на сезонни абонаментни карти за стадион " Виваком-Арена Георги Аспарухов " ще могат да ги употребяват и за дуела на Националния стадион " Васил Левски ".

За облекчение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която би трябвало да бъде попълнена преди влизането в спортното оборудване. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на билетите:

Сектор А - 15 лева (за последователи на Левски)

Сектор Б – 10 лева (за последователи на Левски)

Сектор В - 15 лева (за гостите)

Сектор Г – 10 лева (за гостите)
Първа лига 12 кръг, неделя 15 октомври  Етър 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР