Предварителна проверка на тежестта на учебниците показва, че те не

...
Предварителна проверка на тежестта на учебниците показва, че те не
Коментари Харесай

Таня Михайлова: Тежестта идва от допълнителните неща, които се слагат в ученическата раница

Предварителна инспекция на тежестта на учебниците демонстрира, че те не надвишават 4 - 4,400 кг. Тежестта идва от спомагателните неща, които се поставят в ученическата раница. Това съобщи заместник-министърът на образованието Таня Михайлова за казусът с тежките училищен раници в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Има и електронни разновидности на учебниците, които не са pdf вид, а с визуализация и аудио записи ", добави тя.

"Много значим е учителят, който дефинира процеса. Нека в час се носят единствено нещата, които са нужни. Трябва да има вземане предвид на предметите ден по ден и в случай че има скупчване на разнообразни предмети, те да се преразпределят. Учениците обичат да четат от книги. Да, съвършен вид за учениците е книжни носители вкъщи, а електронни разновидности за учебно заведение ", сподели още заместник-министърът на образованието.

'Учебната стратегия за четвърти клас по математика стъпва на държавните стандарти. Външното оценяване ще е за оценяване на точно тези стандарти. Всяко учебно заведение има право за спомагателни способи на образование и по математика ", приключи Таня Михайлова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР