ПРЕДУПРЕЖДИТЕЛНИ ЗНАЦИ – Атаката на бивш висш служител на Обама

...
ПРЕДУПРЕЖДИТЕЛНИ ЗНАЦИ – Атаката на бивш висш служител на Обама
Коментари Харесай

Атаката на бивш служител на Обама се появява отново след смъртта на Джордан, Тръмп е избран за награда за мир и още водещи заглавия

ПРЕДУПРЕЖДИТЕЛНИ ЗНАЦИ – Атаката на някогашен върховен чиновник на Обама против външната политика на Байдън още веднъж попада в центъра на вниманието, откакто американски бойци погубен.

„ ДОБЛЕСНИ УСИЛИЯ “ – Депутат от Републиканската партия номинира Тръмп за Нобелова премия за мир за „ историческа “ политика в Близкия изток.

КЪЩА ОТ КАРТИ – Фани Уилис предизвести, че срещите в Белия дом изискват „ доста задълбочено следствие “ от някогашния прокурор.

ГРАНИЧЕН ХАОС – MTG прави прогноза, до момента в който републиканците в Камарата на представителите се приготвят да придвижат членовете за импийчмънт на Майорка.

ГОЛЯМА РЕПУТАЦИЯ – Тейлър Суифт се причислява към елитната група спортни почитатели, води WAGs на Super Bowl като дама на Травис Келс.



 

ПОЛИТИКА

РЕКОРДНО ИЗПЪЛНЕНИЕ – Групи на Републиканската партия, свързани с Макконъл, набраха рекордните 95 милиона $ предходната година в борба за болшинство в Сената.

„ ДО...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР