Предупрежденията за неочаквано прекъсване на ИТ“ във вторник на уебсайта

...
Предупрежденията за неочаквано прекъсване на ИТ“ във вторник на уебсайта
Коментари Харесай

Предупреждението за кибератака в най-големия окръг на Грузия беше премахнато, след като обърка някои гласоподаватели

Предупрежденията за „ ненадейно спиране на ИТ “ във вторник на уеб страницата за изборите на най-населения окръг на Джорджия провокираха паника в обществените медии за евентуални проблеми с президентските избори на щата главно, терзанията на чиновниците по изборите бързо бяха разсеяни.

Червен банер на уеб страниците на окръга, предупреждаващ за „ Прекъсване на системата “, в действителност беше обвързван с хакерска атака от януари, която краткотрайно осакати държавните служби в окръг Фултън, който включва Атланта. Това не демонстрира никакви проблеми с гласуването във вторник, споделиха чиновници.

„ Днешният ден мина относително безпроблемно, безпрепятствено “, сподели държавният секретар Брад Рафенспергер, републиканец, пред кореспонденти по време на следобеден брифинг за медиите.

Някои консуматори на X, прочут преди като Twitter, се усъмниха дали предупредителният банер е знак за „ проблем “ или „ машинация “ на първичните избори. Други се чудеха дали това демонстрира проблеми в изборните секции.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР