Предупреждение за времето в навечерието на Нова година е издадено

...
Предупреждение за времето в навечерието на Нова година е издадено
Коментари Харесай

Предупреждения за времето в навечерието на Нова година, тъй като Met Office прогнозира бури със скорост 75 мили в час - вижте прогнозата за вашия район

Предупреждение за времето в навечерието на Нова година е издадено за елементи от Обединеното кралство, като на празнуващите е казано да чакат мощни ветрове и дъжд през назад преброяване. Вероятни са пориви от 50-55 благи в час в необятни региони, с капацитет за скорости от 65-75 благи в час, споделя Метеорологичната работа.

Най-откритите крайбрежия и хълмове по южното крайбрежие на Англия и в Южен Уелс ще понесат тежестта на мощните пориви. Възможно е също по този начин да има проливни дъждове в региона и даже риск от градушка и гръмотевици.

Предупреждението е в действие до 12 часа сутринта в неделя, като са вероятни известни закъснения на автомобилния, железопътния, въздушния и фериботния превоз, съгласно синоптиците споделих. В Шотландия, Единбург ще бъде облачно, само че се чака да остане изсъхнало в неделя вечерта за празненствата на Hogmanay.

През целия ден се чака да се развият разпръснати дъждове с стихия и гръмотевици по южните крайбрежия, само че са вероятни някои по-ярки интервали сред дъждовет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР