Предупреждение за опасно силни пориви е обявено през нощта в

...
Предупреждение за опасно силни пориви е обявено през нощта в
Коментари Харесай

Силен вятър и значителни валежи през нощта и в неделя

Предупреждение за рисково мощни пориви е оповестено през нощта в местата на север от Стара планина и в Югоизточна България, а в югозападните региони за обилни количества дъжд.
Валежите ще продължат и през идващото денонощие, като тук-там ще са краткотрайно интензивни и обилни по количество, а вятърът ще остане от югозапад, в Източна България и регионите, северно от планините - мощен и плевел.
Максималните температури ще бъдат в необятни граници - от 9 до 19 градуса. След обяд вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад и с него ще стартира да прониква по-студен въздух.
В планините  ще е най-вече облачно с превалявания, на доста места - обилни по количество. Възможни са и гръмотевици. Температурите ще се намаляват, по-съществено в масивите от северозападните региони и над към 1500-1600 метра дъждът ще минава в сняг.
През нощта против понеделник и в понеделник  от северозапад ще продължи да нахлува по-студен въздух и в следобедните часове тук-там в Северна България и високите полета в Западна дъждът ще премине в сняг и ще се образува и тънка снежна завивка. Застудяването ще продължи и през идващите дни. />

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР