Предупреждение за опасно горещо време е в сила и днес

...
Предупреждение за опасно горещо време е в сила и днес
Коментари Харесай

Опасно горещото време продължава поне до средата на новата седмица

Предупреждение за рисково горещо време е в действие и през днешния ден и на следващия ден за цялата страна. До края на днешния ден ще се задържи слънчево със слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 35° и 40°, а на следващия ден тук-там даже с градус два по-високи. Ще остане слънчево , единствено над източните региони ще има и купести облаци, само че ще е без превалявания . Ще продължи да духа и слаб до сдържан североизточен вятър.



И на морския бряг ще е слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Вятърът ще е сдържан вятър. Температурата на морската вода е към 27°, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Слънчево, топло и с сдържан североизточен вятър ще бъде и в планините,като купести облаци ще се появят след обяд над Странджа, Сакар и източната половина от Стара планина.

До средата на новата седмица ще се задържи слънчево и доста горещо. В четвъртък на обособени места в северните и планинските региони ще превали и прегърми. Дневните температури ще са с градус-два по-ниски. В петък краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии и градушки ще има на повече места в Западна и Централна България.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР