Предупреждение за локално интензивни валежи, гръмотевични бури и условия за

...
Предупреждение за локално интензивни валежи, гръмотевични бури и условия за
Коментари Харесай

Обилни валежи и опасно време и в неделя

Предупреждение за локално интензивни превалявания, гръмотевични стихии и условия за градушки в съботния ден. Лошото време ще продължи и на следващия ден. 

И в неделя ще има гръмотевични стихии, обилни по количество превалявания, тук-там и градушки. Вероятността за интензивни феномени е огромна за доста региони в Северна и Източна България. Вятърът в Източна България краткотрайно ще се усили, ще е от север-североизток, в западната половина от страната ще остане слаб до сдържан, от север-северозапад, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.

Температурите ще се покачат с градус-два. В началото на идната седмица остава с нараснала възможност за валежи, само че към този момент на по-малко места в страната и по-малко като количество; въпреки всичко на обособени места към момента са вероятни краткотрайно по-интензивни превалявания. Ще има и слънчеви часове, основно преди обяд. Вятърът ще остане от северната четвърт, слаб до сдържан. Температурите ще са с още два-три градуса по-високи.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР