ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тази история съдържа графични изображения.Най-беззаконният, гъмжащ от наркотици квартал

...
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тази история съдържа графични изображения.Най-беззаконният, гъмжащ от наркотици квартал
Коментари Харесай

КРИЗА В КЕНСИНГТЪН: Бивш наркоман предупреждава, че епицентърът на кризата с наркотиците в САЩ е „потънал още по-дълбоко в отчаяние“ през 2023 г.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Тази история съдържа графични изображения.

Най-беззаконният, гъмжащ от опиати квартал във Филаделфия стана още по-опустошен и изпълнен с тъга през 2023 година, сподели някогашен гражданин, до момента в който призоваваше локалните чиновници да подхващат дейности.

„ Кенсингтън изпадна в по-дълбоко обезсърчение през 2023 година, когато цяло. Не е реализиран прогрес ", сподели Франк Родригес, лекуващ се хероинозависим, който е търгувал с опиати в квартала, пред Fox News. „ Кенсингтън е страната на беззаконниците. Всеки недостатък, който имате, във всичко, в което желаете да участвате, можете да отидете в Кенсингтън и ченгетата няма да ви безпокоят. “

Дете гледа по какъв начин наркомани използват опиати в квартал Кенсингтън във Филаделфия. (Jon Michael Raasch/Fox News Digital)

Над 1400 души във Филаделфия — нов връх — са умряли от свръхдоза опиати през 2022 година, съгласно последните налични данни на градския здравен отдел. Това е 11% нарастване спря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР