Предупреждение към руските туристи в Крим да напуснат полуострова. Това

...
Предупреждение към руските туристи в Крим да напуснат полуострова. Това
Коментари Харесай

Украйна предупреди туристите в Крим: Напуснете незабавно полуострова

Предупреждение към съветските туристи в Крим да изоставен полуострова. Това пристигна от представителя на украинските Военноморски сили Дмитро Плетенчук. Той съобщи, че в региона " има доста военни уреди ", които, съгласно него, украинските отбранителни сили ще унищожат, предава " Укринформ ".

" Има единствено един съвет - напуснете нашата територия. Това е първо. И второ: предизвестяваме, че в Крим има доста военни уреди и надлежно никой няма да ги остави на мира, до момента в който са там, тъй че направете си заключения и вземете решения, които ще ви оказват помощ да спасите живота и здравето си ", е декларирал представителят на Военноморските сили на Украйна.

Позовавайки се на детонациите в Севастопол на 23 юни, при които четирима души бяха убити и над 150 души бяха ранени, Плетенчук е допълнил, че " Украйна не обстрелва цивилни обекти и че Русия подценява сигурността на цивилното население ".

Малко преди предизвестието на украинските управляващи редица канали в Telegram оповестиха за детонации в Крим. Губернаторът от съветска страна на Севастопол Михаил Развожаев оповестява, че в региона работят системите за противовъздушна защита. Местните медии означават, че жителите на Севастопол са чули детонации откъм страната на Фиолент. Те оповестяват и за пушек в региона на Балаклавската топлоелектрическа централа, написа " Фокус ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР