Предупреждаваме горещи глави, има такива, а Украйна е пълна с

...
Предупреждаваме горещи глави, има такива, а Украйна е пълна с
Коментари Харесай

Русия предупреждава "горещите глави" в Украйна за възможна военна конфронтация

" Предупреждаваме горещи глави, има такива, а Украйна е цялостна с тях, има и някои политици на Запад, които се пробват да подклаждат този тип нападателни настроения в Украйна. Изчислението е доста просто - колкото повече са провокациите по нашите граници, толкоз повече има възможност да извадят Русия от равновесие “, сподели Лавров в изявление за RT.

„ Вчера Путин доста ясно сподели на колегията на Министерството на защитата: ние имаме всички нужни качества, с цел да осигурим вярна, в това число военно-техническа реакция на всевъзможни провокации, които могат да се развият към нас “, акцентира той.

По-рано представителят на Държавния департамент Нед Прайс написа в Туитър, че " обратно на изказванията на съветския министър на защитата (Сергей Шойгу) " Русия, а не Украйна или Съединени американски щати, е виновна за ескалацията на напрежението. Руското посолство на фона на изказванията на Съединени американски щати, че Русия носи виновност за обстановката към Украйна, прикани „ да не трансферират казуса от болната глава на хубавичко “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР