Предупреди, че е възможен буквално всеки сценарийРуското нахлуване в Украйна

...
Предупреди, че е възможен буквално всеки сценарийРуското нахлуване в Украйна
Коментари Харесай

Туск: Европа навлиза в нова предвоенна ера

Предупреди, че е вероятен безусловно всеки сюжет
Руското навлизане в Украйна доскоро повече от две години сложи началото на нова епоха на войни в Европа, предизвести полският министър председател Доналд Туск, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Знам, че звучи съкрушително, изключително за по-младото потомство, само че би трябвало да свикнем с обстоятелството, че стартира нова епоха - предвоенната епоха. Не пресилвам, това става все по-ясно с всеки минал ден “, уточни Туск в изявление за немския в. „ Велт “. „ Не желая да тревожа никого, само че войната към този момент не е разбиране от предишното. Тя е действителна и стартира преди повече от две години “, означи полският министър председател.

Най-тревожното съгласно него сега е, че е вероятен безусловно всеки сюжет. „ Не сме виждали сходна обстановка от 1945 година насам “, акцентира той, визирайки годината на капитулацията на хитлеристка Германия през Втората международна война.

В същото време Туск съобщи, че следи гражданска война в европейския нрав. Никой към този момент не слага под въпрос нуждата от обща защита. „ Погледнете Германия, където е настъпил голям поврат. Днес ХДС и ГСДП се състезават кой от тях е по-проукраински надъхан “, означи той.

Полският министър председател също така прикани за по-последователна отбрана на външните граници на Европейски Съюз поради обстоятелството, че Русия употребява мигрантските потоци.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР