Предучилищно образование е изключително важен етап в подготовката на децата.

...
Предучилищно образование е изключително важен етап в подготовката на децата.
Коментари Харесай

В София се строят 16 нови детски градини, за още 18 има готови проекти

Предучилищно обучение е извънредно значим стадий в подготовката на децата. В момента в София се строят 16 здания на детски градини, а за още 18 имаме подготвени планове. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова, която участва на церемониален водосвет на новата постройка към Детска градина №40 в регион „ Триадица “.

Столичният градоначалник заяви, че в регион „ Триадица “ се построяват две нови здания – довършва се детската градина в „ Манастирски ливадиизток “ за 8 групи и се строи постройка за 4 яслени групи. Готов е план за нова детска градина за 8 групи в жк. “Стрелбище “, за което регион " Триадица " е получил финансиране от Столичната община. 
Строят нова детска градина в село Мрамор
Строителството на нова детска градина за две групи стартира в село Мрамор в столичния регион " Връбница ", оповестиха от пресцентъра на Столи...
Прочети повече
Общо 40 фамилии са записали децата си в новите две яслени групи на детското заведение, написа " 24 часа ".

Двете яслени групи са изпълнени след повсеместен ремонт и преустрояване на постройката на някогашен състезателен клуб на ул. „ Боянски водопад “ № 87 по първична концепция на някогашния кмет на региона, а по-късно продължи активността сегашния. 

Още от СОФИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР