„Защо направи това?“: Майка бясна след ареста от полицията в Мисисипи и затвора. 10-годишен син в нейно присъствие за уриниране на публично място зад колата й

...
Предтийнейджър от Мисисипи беше задържан, арестуван и вкаран в затвора
Коментари Харесай

Предтийнейджър от Мисисипи беше задържан, арестуван и вкаран в затвора за пикае публично зад колата на майка си.

По време на емоционалния арест 10-годишното момче, чието име е Куантавиус, плака, докато седи в задната част на полицейска кола и по-късно е отведено в затвора. Той беше обвинен не само за престъплението на публично уриниране, но и защото е бил оставен без надзор.

Детето никога не е било оковано с белезници.

Майка му, Латоня Ийсън, каза, че всичко може да се случи са избегнати. Тя мислеше, че полицаят е твърде нетърпелив и направи грешка, като арестува сина й.

Преди да отведе Куантавиус, полицаят го заведе при майка му, която посещаваше офиса на своя адвокат. Тя казва, че е била далеч от сина си само около 10 минути. Полицаят й обясни какво се е случило и отначало изглежда просто искаше да предупреди момчето.

„Бях като син, защо направи това? Той каза: „Мамо, сестра ми каза, че нямат баня там“, бях сякаш знаеш по-добре, трябваше да дойдеш и да ме попиташ дали имат тоалетна. Той [полицаят] изглеждаше така, след като се справиш като майка, той може да се върне в колата“, каза Ийсън, според FOX 13.

Но когато дойдоха още полицаи, той промени решението си. Решил да го закара да му повдигнат обвинение. Докато майка му попълваше документите за освобождаването му, Куантавиус трябваше да е далеч от нея. Майката каза, че висш офицер е настоял детето да бъде лишено от свобода за действията си.

“ Не, уринирането му на паркинга не беше правилно, но в същото време се справих с това като родител и единият полицай да каже на бебето ми да се върне в колата, всичко е наред, а другият да спре и да го вземе в затвора. Например, не,” каза Ийсън.

Гледайте цялото видео тук.

„Просто съм без думи в момента. Защо ще арестувате 10-годишно дете? попита тя.

Момчето каза, че е било отведено в килия и препратено към съд за непълнолетни по обвинение за „дете, нуждаещо се от услуги“.

„Започнах да плача малко. Заведоха ме там и ме измъкнаха от камиона. Не знаех какво се случва“, спомня си Куантавиус. „Изплашвам се и започвам да треперя и да си мисля, че ще отида в затвора.“

Майката каза, че това е типът инцидент, който може да травмира дете.

„Бебето ми може да получи до точката, в която той няма да иска да има среща с полицията, точка“, каза Ийсън.

След всичко властите казаха, че съжаляват за случилото се, признавайки, че са сгрешили да го арестуват . Началникът на полицията в Сенатобия Ричард Чандлър каза, че вярва, че решението на полицая е „грешка в преценката“.

„Бихме искали да разгледаме скорошен инцидент, включващ ареста на 10-годишно дете“, той се казва в изявление, според местни медии.

„При тези обстоятелства беше грешка в преценката ни да транспортираме детето до полицейския участък, тъй като майката присъстваше по това време като разумна алтернатива ”, каза началникът.

Добавяйки, „Грешки като тази са напомняне в тази професия за постоянната нужда от обучение и опресняване на различни теми, с които се сблъскваме всеки ден.”

Преглед коментари
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР