Предстоят важни решения, много са задачите и е важно те

...
Предстоят важни решения, много са задачите и е важно те
Коментари Харесай

ВИДЕО К. Костадинов към Радев: Мерките срещу К-19 веднага да се свалят! Двете ми деца стоят вкъщи

" Предстоят значими решения, доста са дилемите и е значимо те да свършат в точния момент ". С тези думи президентът Румен Радев одобри на съвещания   преди връчване на мандат за сформиране на кабинет при себе си представителите на партия " Възраждане ". 

Лидерът на най-малката, само че доста шумна парламентарна група - Костадин Костадинов , от своя страна очерта следните задания пред групировката:

" Ние считаме, че проблемите в действителност са голям брой и би трябвало да намерят неотложни решения. Кризата е десетилетна, а не занапред. От Възраждане ще създадем всичко допустимо в Народно събрание да сложим най-важните неща на дневен ред и за тях да се приказва. Считаме, че епидемиологичните ограничения са безумни и би трябвало да се отстранен незабавно, преди всичко - зеленият документ. Хората имат потребност от естествен и заслужен живот, а децата ни имат потребност от съответно обучение. Моите 2 деца в този момент си стоят у дома, вместо да са в класните стаи. Нашата здравна система не действа. Важно е да се реши казусът с родната енергетика, която е сложена на колене. Въпросът със Северна Македония също няма по какъв начин да се реши като ни натискат от Европейски Съюз, тъй като това е равнозначно на национално изменничество. Нужно е да си отстояваме правилата, това е въпрос на национална чест. Ще бъдем гласът на здравия разсъдък и на народа. В Парламента всички са равни ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР