Предстоят сезоните, в които гриповете и настинките се настаняват като

...
Предстоят сезоните, в които гриповете и настинките се настаняват като
Коментари Харесай

Тази рецепта подсилва организма, като истинска енергийна бомба!

Предстоят сезоните, в които гриповете и настинките се настаняват като вкъщи си. Но с тези няколко чудесни предписания за стягане на имунната система, до вас няма даже да се приближат!



Мед и горски плодове

Продуткти:

500 г домакински мед

300 г примес горски плодове

50 г пъстър прашец

Приготвяне:

Смесете безусловно всичко в стъклен буркан и го приберете в хладилника да престои от 2 до 3 дни. Като минат, разбъркайте добре и взимайте по една лъжичка по три пъти дневно, половин час преди всяко хранене.

Семена и мед

Продукти:

500 г мед

100 г тиквени семки

100 г слънчогледови семки

100 г смляно ленено семе

Приготвяне:

Семките би трябвало да бъдат накълцани на оптимално ситно, а по-късно да смесите всички съставки и да ги пандизите в буркан, който също би трябвало да престои в хладилника от 2 до 3 дни. Отново по-късно разбърквате и на същия принцип взимате по три пъти дневно, половин час преди хранене.
 Ако ви болят ставите, всяка заран пийте чаша вода с тези 2 съставки вътре Ако ви болят ставите, всяка заран пийте чаша вода с тези 2 съставки вътре
Живеем в един извънредно динамичен свят. Непрекъснато бързаме за някъде. Трупаме прекомерно доста стрес и всичко това съумява да рефлек...

Сушени плодове и мед

Продукти:

1 кг мед

200 г нарязани на ситно смокини

150 г нарязани на ситно сини сливи
 Ако желаете да повишите имунитета си и да се предпазите от вируси и настинки, НЕЗАБАВНО си пригответе тази примес! Ако желаете да повишите имунитета си и да се предпазите от вируси и настинки, НЕЗАБАВНО си пригответе тази примес!
Лятото е към своя си край. Тепърва следва да се сблъскаме с всички тези досадни вируси и настинки, които са неизменима част от есента...

150 г нарязани на ситно сушени кайсии

150 г нарязани на ситно орехи



Приготвяне:

Както при другите предписания, би трябвало да смесите всичко в буркан, да престои от 2 до 3 дни, да разбъркате по-късно и да приемате по три пъти дневно, половин час преди всяко хранене.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР