Предстоят поредните предсрочни избори - тези на 2-ри април. Засилени

...
Предстоят поредните предсрочни избори - тези на 2-ри април. Засилени
Коментари Харесай

Роми: Не предлагат пари, няма такива работи - да дават кебапчета и кюфтета

Предстоят следващите предварителни избори - тези на 2-ри април. Засилени полицейски инспекции на доста места в страната и акции против търговята гласове. Какво се случва в ромските квартали, които са обичайни резервоари за пазаруване на гласоподаватели?

Ако преди изборите бяха обичана тематика за живеещите в ромските квартали, в този момент това към този момент не е по този начин. Жителите на кварталите споделят, че пари за гласоподаване не се оферират.

" Би трябвало да гласуваме, с цел да променим малко България. Ще гласуваме. Изобщо не се чува нещо за предложение на пари. Няма такива работи. Не е както едно време да оферират пари, кебапчета, кюфтета ", сподели гражданин на ромската махала пред NOVA News.

Хиляди от цялата страна са емигрирали в чужбина, с цел да работят. Така в ромските квартали хората споделят, че доста хора ги няма и евентуално няма да гласоподават.

В чужбина също ставало все по-трудно да се работи споделят още локалните. По-младите споделят, че ще гласоподават с машина, а по-възрастните с хартия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР