Предстоят още промени в ГЕРБ. Ще има още много обновления-

...
Предстоят още промени в ГЕРБ. Ще има още много обновления-
Коментари Харесай

Борисов: След изборите предстоят промени в ГЕРБ


Предстоят още промени в ГЕРБ. Ще има още доста обновления- на всички места, където има потребност. Това съобщи министър председателят и водач на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка идните избори в предаването „ Лице в лице “ по bTV. „ След изборите ще доизчистим партията. Действително тежки провали й се нанесоха “, разгласи той.

„ На доста места кметовете ни са по втори, трети, четвърти мандат. Нормално е някъде да са омръзнали. Някъде по този начин се бяха капсулирали, че нанесоха тежки провали на партията “, уточни Борисов. По думите му там, където е направил промени резултатите на тези избори може да не са положителни, само че ще бъдат за партията в бъдеще.

„ Когато един е бил три пъти кмет и се е самозабравил, и сложиш различен, е обикновено през тези 12 години администрацията и хората да си ги е подредил, както му харесва. Това в този момент стартира да работи против ГЕРБ “, изясни Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ акцентира, че и за миг не се е съмнявал, че Йорданка Фандъкова ще бъде идващият кмет на София. „ Не съм имал подозрения, тъй като тя се оправя доста добре. Трябва да си доста песимист, с цел да не видиш какъв брой по- хубава стана “, посочи той.

Фандъкова: София не се нуждае от безпорядък и опити, а от непоклатимост и развиване

„ Този път опитах друго. Оставих Изпълнителната комисия да и претендентите за кметове безусловно независимо да си създадат щабовете и листите, и акцията. Сами да се усетят, да нямат никаква сянка, никой да не им стои над главата. Сами да си се преборят. Като им казах- това е като в една компания, първо човек работи за компанията, след това компанията работи за него. Много години помагах на партията, в този момент тя сама би трябвало да може да се оправя “, разяснява Бойко Борисов.

Той отхвърли да е имало учредителен проблем в ГЕРБ след напускането на Цветан Цветанов. „ В началото се усети неналичието, тъй като всичко беше конструирано по подобен метод. Благодаря на всички сътрудници от Изпълнителната комисия. Разделих им всеки от тях да дава отговор за няколко области. Непрекъснато ги обикалят. Ежедневните проблеми ги свеждат до тях “, изясни Борисов и добави, че от бутафорна конструкция, Изпълнителната комисия към този момент работи действително.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР