Предстоят ни три от най-важните проекти на закони – за

...
Предстоят ни три от най-важните проекти на закони – за
Коментари Харесай

Мария Габриел пред НСТС: Предстоят ни три от най-важните проектозакони

Предстоят ни три от най-важните планове на закони – за държавен бюджет, за бюджета на Националната здравносигурителна каса (НЗОК) и за държавното публично обезпечаване за 2023 година Това съобщи вицепремиерът Мария Габриел и министър на външните работи при започване на изключителното съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие (НСТС). Тя сподели, че с решение на Министерския съвет (МС) е избрана за председателстващ НСТС и осведоми, че финансовият министър Асен Василев също ще е част от състава му.

 

На днешното изключителното съвещание на НСТС участва и министър председателят Николай Денков. За нас е извънредно наслаждение да продължим взаимната ни работа и в това качество, уточни тя.

 

Позволете ми да ви пожелая здраве и сполучлива и ползотворна работа, обърна се Габриел към присъстващите на НСТС.

 

На съвещанието участват и общественият министър Иванка Шалапатова, здравният министър Христо Хинков, шефът на Националния застрахователен институт Ивайло Иванов и краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на НЗОК Йорданка Пенкова. Според признатия дневен ред представителите на НСТС ще обсъдят на първо време планът за бюджет на НЗОК за 2023 г. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР