Предстоят ни три от най-важните проекти на закони – за

...
Предстоят ни три от най-важните проекти на закони – за
Коментари Харесай

Мария Габриел: Предстоят ни три от най-важните проектозакони

Предстоят ни три от най-важните планове на закони – за държавен бюджет, за бюджета на Националната здравносигурителна каса и за държавното публично обезпечаване за 2023 година Това сподели вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел при започване на изключителното съвещание на Националния съвет за тристранно съдействие. Тя посочи, че с решение на Министерския съвет е избрана за председателстващ НСТС и разясни, че финансовият министър Асен Василев също ще е част от състава му.
Прочетете още
На днешното изключителното съвещание на НСТС участва и министър председателят Николай Денков. За нас е извънредно наслаждение да продължим взаимната ни работа и в това качество, съобщи Габриел.

Позволете ми да ви пожелая здраве и сполучлива и ползотворна работа, обърна се вицепремиерът към присъстващите на съвещанието.

На съвещанието участват и общественият министър Иванка Шалапатова, здравният министър Христо Хинков, шефът на Националния застрахователен институт Ивайло Иванов и краткотрайно изпълняващият длъжността шеф на НЗОК Йорданка Пенкова. Според признатия дневен ред представителите на НСТС ще обсъдят на първо време планът за бюджет на НЗОК за 2023 година

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР