Предстоят ни серия от разговори с хранителните вериги и смятам,

...
Предстоят ни серия от разговори с хранителните вериги и смятам,
Коментари Харесай

Директорът на Ел Би Булгарикум: Ще говорим с хранителните вериги за цените

" Предстоят ни серия от диалози с питателните вериги и считам, че ще реализираме договорености да се понижат цените ", това съобщи изпълнителният шеф на държавното предприятие " Ел Би Булгарикум " Владимир Русев в предаването " Денят стартира с Георги Любенов ". 

Той разяснява изявлението на бившият ръководител на Съвета на шефовете на " Ел Би Булгарикум " Невена Петрова, която заяви, че сдружението продължава да работи на цените, контрактувани от нея и уволнения шеф Николай Маринов.

" През февруари месец фактически не са прекъснати контракти с някои от доставчиците, само че не е поръчвано от тях. Около 70% от количеството е поръчвано точно от скъпи компании, а едвам 30% от български ", безапелационен бе Русев. 

Директорът на " Ел Би Булгарикум " съобщи, че сдружението е почнало работа напълно с българско мляко. Той изясни, че някои от договорите с неизгодните снабдители не могат да бъдат прекъснати, защото дружеството може да бъде изложено на риск да изплаща неустойки. 

По-рано през днешния ден Невена Петрова съобщи, че против нея и някогашния шеф на сдружението тече репутационна война. 

" Цялото количество по тези предплатени артикули към момента не е доставено. Не знам от кое място дамата разполага с фактури. Понеже беше забъркано името ми, желая да изясня, че разговарях първо с изпълнителния шеф, откакто открих нередности в сдружението. Той се отнесе с неуважение и аз бях заставен да алармирам за тези нередности. Това не е донос, а подписан от мен сигнал ", изясни Русев. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР