Предстоят ни 24 часа с условия за валежи и бури

...
Предстоят ни 24 часа с условия за валежи и бури
Коментари Харесай

Предстоят ни 24 часа валежи, бури и екстремни ветрове!

Предстоят ни 24 часа с условия за превалявания и стихии на доста места в страната, а на следващия ден денят ще бъде рисково прохладен и ще застудее. До края на денонощието жълт код важи на доста места в Западна и Централна България за условия за интензивни превалявания, стихии и даже градушки най-вече по здрач и до среднощ. В източната половина на страната интензивните феномени ще бъдат след среднощ.

В събота ще остане към момента топло за сезона. Температурите в множеството региони следобяд ще бъдат сред 25° и 30°.

В неделя за цялата страна има предизвестия за вятър – мощен и плевел от запад-северозапад в множеството региони. За област Сливен  кодът на следващия ден е оранжево – за рисково време. В региона на Сливен на следващия ден ще има условия за студения  вятър бора със скорости постоянно към 100 км в час.

В Централна и Източна България и на следващия ден има кодове за вероятни обилни превалявания, гръмотевици и градушки за часовете след среднощ и за утринните часове

След нощта и утрото с превалявания и стихии, утрешният прохладен ден ще ни донесе внезапно намаляване на температурите – оптималните на следващия ден към този момент в множеството региони ще бъдат сред 18° и 23°.

Облачността бързо ще понижава до слънчево.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР