Предстоят изборите за кмет на София!Екипът нав състав Денислава Вълчинова

...
Предстоят изборите за кмет на София!Екипът нав състав Денислава Вълчинова
Коментари Харесай

“С тежка ръка”, “добър мениджър”: Какъв трябва да бъде кметът на София

Предстоят изборите за кмет на София!

Екипът нав състав Денислава Вълчинова и Георги Сарафовреши да попита хората каква е работата на бъдещия кмет на града и какви качества би трябвало да има той.

Припомняме, че по-малко от месец преди вота на 29 октомври, Дарик ще бъде хазаин на първия формален спор сред претендентите за кметове на двете парламентарни групи, получили най-вече гласове на последните избори за Народно заседание — Антон Хекимян, претендент за кмет на София на ГЕРБ-СДС и Васил Терзиев, претендент за кмет на София на “Продължаваме смяната ” и “Демократична България ”.

Дебатът ще се излъчи от 10:00 часа на 7 октомври, събота, а негов водещ ще бъде Константин Вълков, програмен шеф на Дарик.

В рамките на 15 сегмента (рунда) от по 3 минути всеки, претендентите за кметове Васил Терзиев и Антон Хекимян ще имат опция да показват позициите си по 15 основни тематики, свързани с развиването на града. Това ще се случи в първия спор за София, който, както към този момент darik.bg ви заяви, ще се излъчи онлайн по Дарик радио. Можете да го слушате на честотите на радиото и да го гледате в, както и във Facebook страниците наи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР