Предстоят Дни на българското кино на открито“Стотици жители и гости

...
Предстоят Дни на българското кино на открито“Стотици жители и гости
Коментари Харесай

При голям интерес в Ловеч премина безплатната прожекция на филма „Игра на доверие“


Предстоят „ Дни на българското кино навън “

Стотици поданици и посетители следиха безплатната прожекция на българския филм " Игра на доверие " на следващото автокино в Ловеч. Почитателите на седмото изкуство на 10 август извършиха площада при ЖП гарата  и имаха опция да се допрян до вдъхновяващата история на мощна жена, която отстоява свободната си воля против провокациите на ориста.  Зрителите, които пристигнаха с колите си, можеха да слушат кино лентата на специфична периодичност по радиото, а за правостоящите имаше и външно озвучаване.

От Община Ловеч напомнят, че в три следващи вечери - от 22 до 24 август, на площад „ Тодор Кирков “ предстоят безвъзмездни прожекции на още български филми.

На 22 август (вторник) ще бъде показана  романтичната комедия „ Завръщане - 2 “.

На 23 август е ред на комедията на режисьора Ивайло Пенчев „ Като за последно “,  а на 24 август (четвъртък) ловчалии ще могат да гледат приключенската романтика „ Опърничавите “.  

И трите прожекции стартират в 21 ч.

„ Дни на българското кино навън “ се провеждат от Община Ловеч за трета поредна година през август и се радват на огромен интерес измежду жителите и гостите на града.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР