Предстоящото представяне на най-новия ябълков смартфон продължава да набира скорост

...
Предстоящото представяне на най-новия ябълков смартфон продължава да набира скорост
Коментари Харесай

Всички тайни около дизайна на iPhone 8 паднаха!

Предстоящото показване на най-новия " ябълков " смарт телефон продължава да набира скорост и спекулациите по тематиката се усилват фрапантно. Последната вест, завъртяла се в интернет демонстрира по какъв начин ще наподобява iPhone 8. В ръцете на водещият на софтуерния блог във Forbes, Гордън Кели попадна един от финалните прототипи на изделието. Така към този момент е ясно по какъв начин тъкмо ще наподобява новия флагман на Apple, както и някои от параметрите му. Телефонът ще е малко по-голям от iPhone 7, само че ще е по-малък от iPhone 7 Plus.
По мнението на специалиста, формата му е по-ергономична и потреблението му с една ръка е доста по-лесно. Безрамковият OLED-екран е с диагонал от 5.8 инча и леко прилича на този от Galaxy S8. iPhone 8 е без жак за слушалки.



Аналогични прототипи в три разцветки сподели и блогъра Winget. Показаните от него копия са решени в сребристо, черно и златисто алено. Все още от корпорацията не са съобщили датата, на която ще се състои формалната презентация на iPhone 8.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР