Предстоящото издание на Australian Open ще бъде историческо за България.

...
Предстоящото издание на Australian Open ще бъде историческо за България.
Коментари Харесай

България с трима представители при юношите и девойките на АО


Предстоящото издание на Australian Open ще бъде историческо за България. Страната ни ще има рекродните девет представители в шампионата, като трима от тях ще се изявят в главната скица в конкуренциите за юноши и девойки.

При юношите ще бъдем показани от Илиян Радулов и Адрияно Дженев, които в края на предходната година завоюваха купата на двойки на „ Ориндж Боул “. Нещо повече – Радулов ще бъде подложен под №2 и ще е измежду главните любимци. Междувременно при девойките Йоана Константинова се заслужи място в главната скица, а Росица Денчева и Елизара Янева ще играят в квалификациите.

Именно Радулов, Дженев, Константинова, Денчева и Янева са българските тенисисти, които стартират годината като част от Топ 100 на ранглистите за юноши и девойки.

Останалите български участници на Откритото състезание на Австралия са добре известни. Първите ни ракети при мъжете и дамите – Григор Димитров и Виктория Томова, ще играят в главната скица, а Адриан Андреев и Димитър Кузманов ще вземат участие в квалификациите, които стартират на 9 януари.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР