Предстоящото бичо рали при ETH потенциално може да тласне цената

...
Предстоящото бичо рали при ETH потенциално може да тласне цената
Коментари Харесай

Етериум: Да очакваме ли скок до $2,500 и кога?

Предстоящото бичо рали при ETH евентуално може да тласне цената му към тестване на границата от $2,500, подкрепено от три безапелационни фактора.

Дългосрочните притежатели демонстрират убеденост

Обикновено корекциите на цената на ETH съответстват с действия по продажба от страна на дълготрайните вложители откакто публично ъпгрейдът влезе в действие и разреши на стейкърите да теглят свойте заложени ETH токени.

Въпреки това актуалните данни показват отклоняване от тази наклонност. Макар спада на цените, портфейлите на дълготрайните притежатели останаха значително непроменени. Забележително е, че междинната възраст на монетите в мрежата на Етериум се усилваше поредно в продължение на три поредни търговски дни.

Средната възраст на монетите в мрежата пресмята междинния брой дни, през които всички циркулиращи ETH монети са останали в съответните портфейли.

Увеличението на междинната възраст на монетите в мрежата, следено от 5 до 8 май, от 33.95 до 35.65, допуска постоянни настроения за дълготрайно владеене измежду вложителите.

Ето за какво позитивната прогноза за цената на Етериум може да възвърне инерцията си, даже и при неотдавнашните съмнения на цените, провокирани от краткосрочни търговци и спекуланти.

Инвеститорите следят опциите за покупка

Друг фактор, способствуващ за бичата прогноза за цената на ETH, е забележителният размер поръчки за покупка, подадени от вложителите на настоящите ценови равнища. Данните за дълбочината на пазара във веригата разкриват, че вложителите интензивно са разкрили поръчки за покупка на 203,400 ETH, до момента в който за продажба са налични единствено 170,500 ETH монети. Това свръхтърсене от 32,900 монети допуска, че защото купувачите се конкурират за лимитираното предложение на тържищата, цената на Етериум евентуално ще се увеличи.

Прогноза за цената на ETH: Потенциално рали към $2,500

Въпреки неотдавнашната промяна на цената, основните финансови статистически данни демонстрират евентуално ранно възобновяване на ETH.

Глобалната метрика In/Out of the Money, която проучва разпределението на актуалните притежатели на ETH въз основа на тяхната покупна цена, поддържа опцията за рали към $2,500.

Въпреки това, с цел да придобие убеденост едно евентуално бичо превръщане на наклонността, ETH би трябвало да преодолее равнището на опозиция от $1,906. След като този крайъгълен камък бъде доближат, почти 2.7 милиона адреса, които са придобили 8,8 милиона монети на междинна цена от $1,906, може да обмислят продажбата на част от своите притежания.

Ако бичият тренд продължи, ETH може да се повиши към $2,448, като срещне забележителна опозиция от страна на 8.5 милиона адреса, които са закупили 29 милиона ETH на междинна цена от $2,448.

От друга страна, пробив на настоящото равнище на поддръжка към $1,790 би могъл да удължи мечия тренд. Въпреки това може да се появи евентуална стена за покупки, защото 2.9 милиона адреса са придобили 3.6 милиона монети на минимална цена от $1,793, стремейки се да предотвратят по-нататъшно намаляване на цената.

В малко евентуалният случай, в случай че равнището на поддръжка не успее, цените на ETH могат евентуално да спаднат до равнище към $1,468.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР