Предстоящият уикенд ще даде старт на лятото с Restart Life

...
Предстоящият уикенд ще даде старт на лятото с Restart Life
Коментари Харесай

Изобилие от кулинарни изкушения очаква посетителите на Restart Life Fest

Предстоящият уикенд ще даде старт на лятото с Restart Life Fest - дълго чаканото продължение на най-вкусното пловдивско събитие Mood for food, този път на софийска земя.

На 3 и 4 юли на столичния стадион “Юнак” ще се редуват обичани музикални осъществявания и кулинарни изкушения.



Фестивалът планува богато многообразие от обичани стрийт фууд храни за посетителите си, измежду които сочни телешки бургери, хрупкави пържени картофки, леки wrap-ове, веган сандвичи и доста други! Компания на вкусното ядене ще направи ледено студена крафт бира и майсторски коктейли. За десерт кулинарната селекция планува пухкави гофрети, потопени във фина шоколадова прегръдка и сладолед.



За по-голямото гастрономическо многообразие ще се погрижат именитото шкембе на Grindhouse и надяждането с люто, проведено то Chilli Hills за найсмелите измежду гостите.

Музикалната стратегия на 3 юли ще изпълни сърцата със звучните сетове от DJ Funkster и лайв концерта на So Called Crew. Подобаващото музикално продължение на 4 юли се пада на DJ Skill и Booty Beatz, а за край на вечерта уредниците са планували най-обичаните групи - P.I.F. и Остава.

Билети ще намерите на място, като цената на еднократния билет е 15лв, а на билет за посещаване през двата дни – 20 лева

Фестивалът е безвъзмезден за лица до 15-годишна възраст, а лица под 18 години се позволяват единствено с компаньон. Restart Life Fest ще се организира съгласно всички ограничения за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на оптималната численост за местоположението.

Запазете уикенда за най-приятните страсти и не пропускайте старта на летните фестивални дни! За спомагателна информация и ъпдейти към Restart Life Fest следете Фейсбук събитието тук.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР