Предстоящият уикенд обещава да бъде изключително интересен, като в платформата

...
Предстоящият уикенд обещава да бъде изключително интересен, като в платформата
Коментари Харесай

ТОП 5 най-интересни мачове, които ще ни държат под напрежение този уикенд!

Предстоящият уикенд дава обещание да бъде извънредно забавен, като в платформата за - efbet.com, са поместени стотици пазари и коефициенти за всички борби по футболните терени.

Висшата лига е в пауза краткотрайно, само че борбата за ФА къп продължава, по тази причина и на вниманието ви слагаме по един дуел във всяка една от страните с най-силен футбол в света сега.

Ето и кои са 5-те мача, привличащи максимален интерес през идващите два дни:

Байерн Мюнхен - Айнтрахт Франкфурт

Байерн е в серия от две следващи равенства и по този начин разреши на втория в класирането да го приближи на три точки, а в този момент му следва конфликт с четвъртия Айнтрахт Франкфурт. Проблемът за баварците е, че в последно време не играят толкоз елементарно против този конкурент, като имат две победи и две равенства в последните директни четири конфликта. Мачът е в събота - 28-ми януари от 19:30 часа българско време. Коефициентът на за триумф в интерес на домакините от Мюнхен е 1.35*, до момента в който ставката за победа за гостите от Франкфурт е 8.20*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 6.40*.

Брайтън - Ливърпул

Ливърпул продължава да затъва във Висшата лига, като към този момент е с три следващи мача без победа. Единият от тях е проваляне от Брайтън с класическото 0:3. Мърсисайдци още веднъж ще се изправят против " чайките " - две седмици след загубата, като този път ще опитат да си отмъстят. Още повече, че изгледите за трофей пред Ливърпул не са толкоз оптимистични, колкото последните години, а сегашната среща с Брайтън е за ФА Къп. Както е известно, мърсисайдци са настоящият притежател на трофея в шампионата. 1/16-финалът с Брайтън ще се организира в неделя - 29-ти януари от 15:30 часа българско време. Победа на сметката на Юрген Клоп и компания е оценена на 2.55*, до момента в който ставката за триумф в интерес на домакините от Брайтън е 2.80*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 3.70*.
 Реал (Мадрид) - Атлетико (Мадрид) 3:1 за Купата на краля
Реал (Мадрид) победи над Атлетико (Мадрид) след продължения за Купата на краля

Съперникът на полуфинала ще бъде разгласен след чоп

Реал Мадрид - Реал Сосиедад

Испанският първенец Реал Мадрид не се намира в изключително добра форма, откакто е изгубил два от последните си пет дуела в Ла Лига. Така тимът изостава на три точки от водача Барселона, като е изправен пред угрозата да бъде подравнен по точки от Реал Сосиедад. Именно това е идващият противник за " кралския клуб " и в случай че той допусне проваляне, евентуалното отделяне на Барса няма да е единственият проблем. Все отново столичани са спечелили три от последните си пет дуела с този противник в шампионата. В останалите два са приключили наедно. Коефициентът на efbet за нов триумф на Реал Мадрид е 1.74*, до момента в който ставката за успех на Реал Сосиедад е 5.00*. Равенството е оценено на 4.00*, а несъмнено мач №1 за този уикенд е в неделя - 29-ти януари от 22:00 часа българско време.

Наполи - Рома

Наполи внезапно стартира да наподобява като тимът, който няма по какъв начин да бъде спрян в Италия. Само в последните дни главните преследвачи на неаполитанците се издъниха гръмко - Милан и Интер изгубиха, а Ювентус бе глобен с отнемането на 15 точки. Така Наполи има преднина от 12 точки на върха, а в случай че завоюва и идното дерби с Рома, то надали тимът ще изпусне голямата преднина до края. Обнадеждаващо за " партенопеите " е и това, че са спечелили три от последните си пет дуела с този противник - в останалите два още веднъж са непобедени след равенства. Във всички тези срещи " вълците " са вкарали единствено едно попадение. Двата тима се изправят един против различен в неделя - 29-ми януариот 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на водача в класирането е 1.78*, до момента в който ставката за победа на гостите от Рим - 5.00*. Съответно пазарът за тъждество е оценен на 3.90*.

ПСЖ - Реймс

Френският първенец ПСЖ позволи двете си загуби досега в шампионата в последните три дуела. По този метод вторият Ланс се приближи на три точки от парижани. Предвид горчивия опит от подценяване и изгубената купа от Лил в близкото минало, Кристоф Галтие няма да бъде по никакъв начин удовлетворен от нов крах за отбора му. Очаква се Лионел Меси да се завърне в тима за дуела с Реймс - отбор, който ПСЖ не съумя да победи при последната им среща, проваляйки се даже да означи гол (0:0). Двата тима излизат още веднъж в неделя - 29-ти януари от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за победа на домакините от столицата е 1.26*, до момента в който ставката за триумф на Реймс е 11.50*. Пазарът за тъждество пък е оценен на 7.00*.

*Коефициентите подлежат на смяна. Актуалните коефициенти могат да се видят директно преди залог на платформата.
 Марко Розе загатна, че Република България Лайпциг ще се бори за купата
Марко Розе загатна, че Република България Лайпциг ще се бори за купата

" Биковете " са единствено на пет точки от Байерн (Мюнхен)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР