Предстоящият турнир Diryah Cup става все по-привлекателен за феновете на

...
Предстоящият турнир Diryah Cup става все по-привлекателен за феновете на
Коментари Харесай

Матео Беретини и Хуберт Хуркач също ще играят на Diriyah Cup


Предстоящият шампионат Diryah Cup става все по-привлекателен за почитателите на тениса. Още две от звездите на Тура – Матео Беретини и Хуберт Хуркач, потвърдиха присъединяване си в демонстративната конкуренция в Саудитска Арабия, която ще се организира от 8 до 10 декември.

По този метод двамата се причисляват към Даниил Медведев, Александър Зверев, Андрей Рубльов, Стефанос Циципас, Доминик Тийм, Ник Кирьос и Стан Вавринка, които също са измежду участниците в шампионата. В края на ноември Беретини изненадващо игра за Италия на полуфинала за Купа „ Дейвис “, макар че към момента не бе изцяло възобновен от травмата в крайници, която получи на шампионата в Неапол. От своя страна Хуркач завърши сезона си във втори кръг на Мастърса в Париж.

Турнирът включва първи кръг с четири мача. Победителите от тях се класират за четвъртфиналите, където ги чакат четиримата сложени.

Отпадналите до този стадий се включват в „ успокоителен “ шампионат на двойки. Мачовете ще са във формат „ два от три “, като възможният трети сет ще съставлява тайбрек до 10 точки.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР