Предстоящият iPhone SE 5G има потенциала да привлече на над

...
Предстоящият iPhone SE 5G има потенциала да привлече на над
Коментари Харесай

Новият икономичен модел на iPhone може да привлече над 1 милиард потребители на Android

Предстоящият iPhone SE 5G има капацитета да притегли на над 1 милиарда непремиум консуматори на Android. Това настояват анализатори от J. P. Morgan, представени от Reuters. Очаква се компанията да пусне iPhone SE с 5G съгласуваност още при започване на 2022 година, пишат медии и брокерски компании.

Според прогнозите, моделът ще разреши на Apple да се насочи към междинния клас смарт телефони - пазар, който е доминиран от съперници като Samsung Electronics и Huawei Technologies.

Предстоящият смарт телефон има капацитета да притегли близо 1,4 милиарда консуматори на невисок до междинен клас телефони с Android и към 300 млн. консуматори на по-стари модели iPhone, твърди J. P. Morgan.

В момента iPhone SE се предлага на начална цена от 399 $, по отношение на началните 799 $ за iPhone 13 и 999 $ за iPhone 13 Pro. Откакто беше пусната серията iPhone 13 и новите модели iPad през септември, Apple се бори с световния дефицит на чипове и проблемите с веригите на доставките.

Междувременно цената на акциите на Apple продължи да пораства, а компанията е все по-близо до пазарна капитализация от 3 трилиона $, а J. P. Morgan показва, че потребителското търсене на огромни усъвършенствания, като 5G модели, се чака да остане мощно и предпочитано за доставките.

J. P. Morgan увеличи прогнозата си за продажбите на iPhone SE през фискалната 2022 година до 30 милиона бройки. Освен това чака годишните продажби на iPhone като цяло да са 250 милиона броя, или с 10 милиона повече спрямо предходната година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР