Предстоящият филм за Барби на Грета Гервиг е изисквал толкова

...
Предстоящият филм за Барби на Грета Гервиг е изисквал толкова
Коментари Харесай

“Барби” доведе света до недостиг на розова боя

Предстоящият филм за " Барби " на Грета Гервиг е претендирал толкоз доста розова багра по време на основаването си, че е изчерпал международните доставки на цяла компания.

 

В диалог с Architectural Digest Гервиг и дизайнерът на продукцията Сара Грийнууд описват за градежа на Барбиленд, който е съвсем напълно флуоресцентно розов - от версиите на известната " Къща на фантазиите " на куклата в действителни размери до пътищата и стълбовете на лампите.

В изявлението Грийнууд, шесткратно номинирана за " Оскар ", споделя, че филмът е провокирал интернационален дефицит на розова багра. " Светът се изчерпа от розово ", споделя тя пред списанието.

Докато някои медии повториха изказванието, без да го уточнят, Лорън Прауд, вицепрезидент на световния маркетинг в Rosco, компанията за багра, употребена във кино лентата, показа спомагателен подтекст с " Лос Анджелис Таймс ".

 

 Добави изложение

 

Прауд удостовери, че във кино лентата " е употребена толкоз багра, колкото сме имали ", само че посочи, че продукцията на " Барби " е съвпаднала с по-широки проблеми по международната верига за доставки по време на Ковид-19, както и с рисковите метеорологични условия в Тексас при започване на 2021 година, които са засегнали жизненоважни материали, употребявани за основаването на боята.

" Имаше този дефицит и тогава им дадохме всичко, което можехме - не знам дали могат да претендират за заслуги ", сподели тя, само че призна: " Те ни прибраха боята ".
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР