Предстоящите студени дни са идеалното време да се погрижите за

...
Предстоящите студени дни са идеалното време да се погрижите за
Коментари Харесай

Съвети за детокс в студените дни

Предстоящите студени дни са идеалното време да се погрижите за здравето си. Нуждаем се от него, с цел да преживеем дългите и зимни дни невредими. Най-добре е да започнете с пречистване на организма. Простите лекувания ще накарат жизнеността да се върне и тялото ви ще има силата да се оправи с инфекциите, които единствено чакат да ви нападат отвред.

Не е нужно да харчите цяло положение за хранителни добавки - можете да се детоксикирате, като употребявате артикули, налични през есента и зимата. Поинтересувайте се какво е целесъобразно да ядете и какво – не, тъй като ефикасното пречистване на тялото ще усъвършенства външния ви тип и ще ви даде доста сила. Как може да се направи това? Нека разберем.
Здравословните храни, които да хапваме през есента и зимата за детокс
Цвекло Богатото лилаво цвекло е обичана детокс храна. Те са цялостни с беталаини, за които е научно потвърдено, че детоксикират черния дроб....

Защо тъкмо в този момент?

Края на есента е уместно време да започнете почистващи процедури. Тогава има обилие от здравословни зеленчуци и плодове. Но в действителност, за какво тъкмо в този момент? През лятото не постоянно ни пука какво ядем. Парадоксално, тогава природата изобилства от плодове и зеленчуци, само че горещите дни са удобни за...дребни грехове /да си го кажем честно/. Една, две, даже три топки сладолед, бързо хранене на път за работа, чаша бирена напитка вечер – нищо ужасно, само че е тежко задължение за тялото.

Защо да детоксикирате?

Всички заболявания стартират от червата – тази теза, изтъкната от Хипократ, не трябва да ни остава безразлична. Това, което ядем, въздейства върху това по какъв начин се усещаме. Можем бързо да изправим небрежността още в този момент. Освен това по-бързо ще се освободим от токсините, които унищожават тялото ни. Ако това не ви убеди, погледнете се в огледалото: акне, обриви, сиви петна под очите, скучна и суха коса са отговорни от неприятното хранене и токсините в тялото. След процедурата за детоксикация незабавно ще забележите разликата – ще бъдете по-красиви и също така ще възвърнете силите си и ще бъдете устойчиви на зимни инфекции.
4 стъпки към детокс и красива кожа
На всеки се случва от време на време да прекали с нездравословните храни и питиета. Това незабавно се отразява на тялото. Подуване, газове, неприятни усещ...

Как да прочистим тялото?

Лечението за детоксикация би трябвало да протича без неочаквана хранителна гражданска война. Струва си да го вършиме последователно, с цел да свикнете постепенно тялото си с него. Като начало е задоволително да ограничите количеството храна, която е нездравословна за вас. Откажете се от мазни и подготвени ястия, сладкиши и трансмазнини. Бъдете съзнателният консуматор – прочетете етикетите на продуктите, преди да попаднат в кошницата при извършване на покупки. Следвайте правилото: колкото по-кратък е съставът, толкоз по-добре.

Пийте доста, за предпочитане вода, само че пресните плодови сокове са добре пристигнали. Резенче лимон или парче джинджифил ще подобрят усета на водата, само че и ще обезкиселят тялото. В ежедневното си меню не забравяйте за солидна доза пресни зеленчуци. Между храненията, когато стомахът ви къркори, вместо да посягате към закуски, отидете на плодове. Оставете настрани стимуланти за известно време: кафе, мощен чай и цигари.

За да бъдете мощни и здрави, започнете детокс СЕГА!
Тези две питиета ще прочистят тялото ви за два дни!
С тези две невероятни предписания, вие освен ще пречистите тялото си, тъй че да го усетите крепко и енергизирано, само че даже ще съумеете да...

 

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР