Предстоящите мемоари на принц Хари са може би една от

...
Предстоящите мемоари на принц Хари са може би една от
Коментари Харесай

Какъв точно е проблемът между принц Хари и Камила Паркър

Предстоящите записки на принц Хари са може би една от най-чаканите книги за годината. За написването ѝ Хари ще си сътрудничи с писателя и притежател на Пулицър Джон Морингър.

Но колкото и предстояща да е измежду необятната аудитория, сигурно книгата ще донесе и  терзания измежду кралските особи. Те пък произтичат от обстоятелството, че Хари би могъл да показа много неща за своята мащеха Камила.

В тази връзка Анджела Левин - създателят на книгата за принца, която излезе през 2018 година, споделя: " Официално биографията на Хари ще се появи в края на годината. И, да, в нея той ще приказва намерено по тази причина по какъв начин Камила Паркър е директно виновна за психическото му здраве, тъй като в действителност тя открадна татко му и унищожи фамилията. "

Анджела незабавно отбелязва и обстоятелството, че Хари постоянно е обмислен в приказките си и че се държи учтиво с Камила. Но не скрива също и опасенията си, че записките биха могли да се разтълкуват като " злобни " към кралското семейство. Биха могли да повлияят и на връзката на Хари с татко му, принц Чарлз.

" Принц Чарлз обича прекалено много Хари. Затова би бил търпелив към него и би го оставил да постъпи както реши. Но в случай че види написано мнението му за Камила, евентуално ще остане отчаян и засегнат. "

В последното публично прессъобщение по въпроса се споделя, че книгата на Хари ще обхване живота му " през очите на обществото " от детските му години до съвремието. Ще се подчертава най-много върху публичните му задължения, отдадеността му към военния дълг, който два пъти го води на фронтовата линия на Афганистан, както щастието, което му носи фамилията. Така че, очевидно, въпреки всичко Камила няма да бъде главният фокус, написа Cosmopolitan.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР