Предстоящите мемоари на принц Хари, озаглавени Spare (Резервен), ще спестят

...
Предстоящите мемоари на принц Хари, озаглавени Spare (Резервен), ще спестят
Коментари Харесай

Британски медии категорично: Мемоарите на принц Хари не са променени след смъртта на Елизабет II

Предстоящите записки на принц Хари, озаглавени " Spare " ( " Резервен " ), ще спестят на читателите нови детайлности за кралското семейство, съгласно известия в английските медии, съобщи ДПА, цитира Българска телеграфна агенция.

Читателите на записките, които Хари е написал благодарение на писателя фантом Джей Ар Моринджър, не би трябвало да чакат, че те ще хвърлят доста нова светлина върху херцога на Съсекс, нито върху живота му. Книгата не е била редактирана или пренаписана откакто неговата баба, кралица Елизабет Втора, умря през септември, оповестява Яху Нюз Ю Кей.

Представяна като " сурово " произведение с " просветление, признание, самоанализ и мъчно извоювана мъдрост " от 38-годишния Хари, книгата ще бъде издадена малко по-малко от три години, откакто той и брачната половинка му, 41-годишната Меган Маркъл се отдръпнаха от отговорностите си на високопоставени членове на английското кралско семейство и се реалокираха в Съединени американски щати.

Заглавието на книгата на издателство " Пенгуин Рандъм Хаус ", която излиза на 10 януари след документалния филм " Rattled " на Хари и Меган за стрийминг платформата Нетфликс, е отпратка към кралската " запаса " - брат или сестра на монарха.

" Надеждата ми е, че като описвам моята история - възходите и паденията, грешките, научените уроци - мога да оказа помощ да се обясни, че без значение от кое място идваме, имаме повече общи неща, в сравнение с си мислим ", е казвал Хари преди.

Макар съгласно някои издания " Spare " да има своя дял в " разобличаването " на кралското семейство, Яху е измежду източниците, които оповестяват, че това не е по този начин.

Въпреки това високопоставени членове на двореца изпитват " същински боязън " от това, което книгата и всички разкрития в нея могат да значат за " репутацията и връзките ", съгласно известието на Яху.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР