Предстоящите евроизбори са важни не само за бъдещето на Европа,

...
Предстоящите евроизбори са важни не само за бъдещето на Европа,
Коментари Харесай

Пътят към промяна на България минава през спечелване на евроизборите

Предстоящите евроизбори са значими освен за бъдещето на Европа, а и за посоката за развиване на България, съобщи претендентът за евродепутат и заместник-председател на Националния съвет на Българска социалистическа партия Деница Златева на среща с жителите на Димитровград. Златева означи, че вижда предпочитание и заряд за смяна у хората в страната, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Тя добави, че Българска социалистическа партия желае обективна и обществена Европа, без двойни скорости и двойни стандарти. „ Искаме Европа, където всеки европейски жител има равни права, еднакъв достъп до опазване на здравето и обучение, обезпечени почтени заплати и пенсии “, безапелационна бе тя.

„ Пътят към смяната на България минава през продобиване на евроизборите “, безапелационна бе Златева. Тя разяснява, че те са един самобитен избор на съмнение към работата на държавното управление. Кандидатът на " Българска социалистическа партия за България " обърна внимание на проблемите и въпросите, които хората всеобщо слагат по време на срещите в цялата страна – плачевното положение на общинските лечебни заведения, неналичието на аптеки по селата, всеобщото закриване на учебни заведения в дребните обитаеми места, високите равнища на корупция на локално равнище. „ Българска социалистическа партия предлага опция на досегашния циничен модел “, съобщи Златева.

Тя прикани жителите на Димитровград да не се опасяват да изявят своята позиция и да гласоподават. „ Социологическите организации не могат да плануват следения избор, само че колкото по-висока е изборната интензивност, толкоз по-малка ще бъде неговата тежест “, акцентира тя.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР