Предстоящите AR очила на Apple са сред най-обсъжданите и очаквани

...
Предстоящите AR очила на Apple са сред най-обсъжданите и очаквани
Коментари Харесай

Какво ще представи Apple за първи път този януари

Предстоящите AR очила на Apple са измежду най-обсъжданите и предстоящи артикули напоследък, само че към момента публично доказаните елементи към тях са прекомерно малко.
 Xiaomi Mijia Glasses и какво могат новите AR очила на компанията
Какво могат новите AR очила на Xiaomi

С двойна камера и оптичен зуум

Разчитаме най-вече на спекулации, изтекли данни и клюки, идващи от близки до компанията хора за визията, качествата и други елементи към устройството.

Наскоро анализаторът Минг Чи-Куо, който постоянно се оказва прав в прогнозите си за артикули на Apple, показа някои забавни вести за идния артикул, като да вземем за пример, че то евентуално ще се появи още през януари 2023 година
 Снимка 517233

Според Куо от AR очилата ще бъдат създадени едвам 1.5 милиона бройки, а цената им ще е сред 2000 и 2500 $, написа 9To5Mac.

Това ни приказва, че хедсетът ще започва по-скоро като лимитиран и нишов артикул, който не всеки ще може или желае да си разреши.

Целта на Apple с първия модел ще е да тества пазара и потребителските настроения, преди да стартира по-масирано произвеждане.
 Снимка 560366

Все отново Куо регистрира, че излизането на AR очилата ще е значим миг за вложителите поради големия капацитет на тази продуктова категория.

Според някои е допустимо AR очилата на Apple да основат домино резултат, както го направи iPhone преди време, и да ускорят конкуренцията в новата ниша на AR устройствата.
 Meta, Apple, метавселената и битката сред двете компании за бъдещето на интернет
Борбата за бъдещето на интернет стартира

Гигантите влизат в двубой

Спекулира се даже, че този вид артикули ще съумеят да изместят смарт телефоните и да се трансфорат в идващото огромно нещо в софтуерния свят.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР