Предстоящи звездни сватби се готвят до броени месеци, пише Телеграф.

...
Предстоящи звездни сватби се готвят до броени месеци, пише Телеграф.
Коментари Харесай

Първо бебе, после сватба: Наум и Теа се взимат след 10 години заедно, Отварачката с трета сватба и още…

Предстоящи звездни сватби се готвят до броени месеци, написа Телеграф. Някои от звездите ще кажат да за следващ път „ Да “, а други ще отидат до олтара за първи път, само че откакто към този момент са станали родители.

Съвсем неотдавна певицата Мария разгласи, че стяга женитба номер три. След като не й се получи нито с предприемача Митко Андонов, нито с Християн Гущеров, най-сетне певицата съумя да склони още някой да я заведе до олтара. Новата възлюбена носи името Мирослав Мерджанов.

За разлика от многото мъже, през чиито кревати е предходна Мария, и които крият тази не изключително влиятелна спекулация, Мирослав не се срами да обявява връзката си с пишман певицата. Напротив - заряза дамата, с която живееше на фамилни начала и двете си деца, с цел да се отдаде на случката си с Мара.  А на нея единствено това й би трябвало – пари, пари и отново пари!

За разлика от Мария,  колежката й от поп сцената Поли Генова съумя да срещи същинската обич в лицето на своя избраник Джоузеф, с който сега са в очакване на втората си рожба. През юли певицата получи годежен пръстен,  само че двамата остават венчавката за откакто се роди второто им дете. Те към този момент имат наследник Даниел, а съгласно клюката в този момент са в  очакване на момиченце.

Актьорът Наум Шопов и годеницата му Теа  най-накрая оповестиха, че ще подвигат женитба, откакто са дружно от 10 години имат щерка на годинка.  Актьорът Ивайло Захариев подвига женитба с новата си възлюбена Станислава, а двамата му синове от първия брак - момчета Филип и Дамян, ще бъда шафери на татко си. Момиченцето предходната връзка на Станислава също ще бъде до тях на венчавката.

Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова, които към този момент имат второ общо дете, също са безапелационни, че ще вдигнат женитба, само че не знаят по кое време. От няколко месеца настойчиво се приказва за женитба сред певицата Михаела Маринова и футболиста Александър Дюлгеров.

" Коментираме си - да. И двамата сме съществени хора и одобряваме връзката си не на смешка. Но несъмнено и двамата имаме още неща, които да не се осъществен, да ни се случат и по-късно да решим. В момента сме го блъснали на това да живеем, да ни е хубаво дружно и да реализираме задачите си ",  разяснява двойката.

Наскоро предложение за брак получи фолк дивата Емануела по време на присъединяване. Dj Нед се качи на сцената при певицата, коленичи пред нея и й предложи годежен пръстен. Самата Емануела се зарадва на случката и даже одобри пръстена, след което прегърна музиканта. Ако не е смешка, то това ще е четвъртото предложение за брак на изпълнителката на Пайнер. Тя има две сватби зад тила си. Първата провалена е с бащата на огромния й наследник Христо и втората с предприемача Никола, с който се ожениха във VIP Brother. Хубавелката имаше годежен пръстен и от продуцентския наследник Денис Касъмов. Клюките носеха, че Емануела е била пред брак и с приятеля си Мартин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР