Предстоящата зима ще реши бъдещето на Европа и света.Това заяви

...
Предстоящата зима ще реши бъдещето на Европа и света.Това заяви
Коментари Харесай

Зеленски: Тези дни руската армия демонстрира това, което умее най-добре - да си показва гърба

Предстоящата зима ще реши бъдещето на Европа и света.

Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в постоянното си видеообръщение.

След като съветските сили оповестиха изтеглянето си от Изюм, Балаклия и основният от логистична позиция Купянск, тази нощ са се чули гърмежи в централния за тази област Харков.

Според украинските медии е стреляно от съветската Белгородска област, като две от ракетите са паднали навътре в втория максимален град в Украйна.

По-рано украинският държавен глава разгласи връщането на още две обитаеми места в Харковска област, а в постоянното си вечерно послание съобщи:

" Движението на нашите военни по разнообразни посоки на фронта продължава. В сегашния миг в границите на дейните дейности от началото на септември са освободени съвсем 2 хиляди километра от територията ни. Тези дни съветската войска показва това, което умее най-добре - да си демонстрира гърба. В последна сметка това не е неприятен избор за тях, да бягат. В Украйна няма място за окупатори и няма да има ".

Според Зеленски идната зима ще реши бъдещето на Европа и света, тъй като Русия ще направи всичко, с цел да пречупи украинската опозиция.

Заради това и украинската войска се нуждае от систематични доставки на оръжие, а глобите против Москва би трябвало да се засилят, сподели още Зеленски.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР